Teren Intravilan Zona Strazii Dara

Preț:
124,950€

Descriere

Teren Ideal  pentru Locuința sau investiție

Situat Semicentral!

 

Descoperiți o oportunitate incredibilă de a achiziționa un teren ideal pentru construcția locuinței visurilor dumneavoastră!

 

Acest teren are o suprafață de 1000 de metri pătrați și o lățime de 31,62 metri.

 

Amplasat într-o zonă semicentrală, acesta este înconjurat de toate utilitățile necesare și este potrivit în special pentru scopuri rezidențiale.

 

Strada asfaltată și cartierul plăcut adaugă atractivitate acestei proprietăți deosebite.

 

Caracteristici cheie

 

1.Suprafață Potrivită: Cu o suprafață generoasă de 1000 de metri pătrați, acest teren vă oferă suficient spațiu pentru a construi locuința visurilor dumneavoastră.

 

Aveți posibilitatea de a crea o reședință confortabilă, cu grădină și spațiu exterior pentru relaxare și petrecerea timpului liber.

 

2.Locație Semicentrală: Amplasat într-o zonă semicentrală, acest teren oferă acces ușor și rapid la toate facilitățile necesare.

 

3.Utilități Disponibile: Terenul beneficiază de toate utilitățile necesare, care sunt amplasate în fața sa.

Aveți la îndemână apă, electricitate, gaz și canalizare, fapt ce facilitează procesul de construcție și asigură confortul viitoarei locuințe.

 

4.Stradă asfaltată, cartier plăcut: Accesul facil și confortabil este asigurat de strada pavată, care face ca acest teren să fie și mai atractiv. De asemenea, vă bucurați de un cartier plăcut, cu vecini de calitate și o atmosferă prietenoasă.

 

Imaginați-vă Posibilitățile!

 

Construiți Casa Visurilor Dumneavoastră: Acest teren vă oferă șansa de a construi o casă care să reflecte stilul și preferințele dumneavoastră unice.

 

Creați un sanctuar personal în care să vă bucurați de confort, relaxare și fericire alături de cei dragi. Spațiu pentru o grădină: Bucurați-vă de generoasa suprafață a terenului pentru a crea o grădină frumoasă și plină de verdețe.

 

Bucurați-vă de aer curat, creați un colț de natură și vă dezvoltați pasiunea pentru grădinărit.

 

Accesibilitate și Comoditate: Situat într-o zonă semicentrală, acest teren vă oferă acces rapid la toate facilitățile de care aveți nevoie.

Bucurați-vă de proximitatea de magazine, școli, parcuri și alte puncte de interes, ceea ce vă oferă un stil de viață comod și înfloritor.

Acționați acum și sunați pentru a programa o vizionare sau pentru a solicita mai multe detalii.

 

Pret 124.950 Euro

Telefon 0741601130 Vlad

 

www.imobiliarevlad.com

Detaliile proprietății
Suprafață: 1000 m2
Utilitățile interioare
Utilități exterioare

Localizare aproximativă

Zona Strazii Dara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Preț:
124,950€

Sabău Vlad

Vezi alte proprietăți

Schedule tour