Cautare avansata

Vila Zona Bercu Rosu

119.000 €
Satu Mare, Bercu Rosu
adauga la favorite

Vlad Sabau

Telefon:0741601130
Email:imobiliarevlad@yahoo.com

Contacteaza-ma

Contacteaza agentul

Rezultatele cautarii

Descriere

Vila noua de lux, finalizare Iunie 2020, in cel mai linistit, verde, select, curat si solicitat cartier din Satu Mare, in dezvoltare, cu vile noi.

Proiect modern de arhitectură minimalista beton – sticla – metal după un concept ingenios, functional, eficient si original, exemplu de dezvoltare sustenabila a habitatului urban in Satu Mare, armonizat cu zona si vecinatatile, design și realizare de excepție.

Posibila nominalizare la concurs arhitectura. Materiale de cea mai bună calitate și verificarea etapelor construcției. Amplasare ideala a vilei in teren, fata de limitele proprietatii si de punctele cardinale pentru insorire si luminozitate maxime.

Asigurarea intimitatii prin distantele mari fata de proprietatile vecine. Suprafețe generoase, compartimentare funcțională cu camere dreptunghiulare – patrate care permit orice tip de aranjament pentru mobila inclusiv dressing-uri integrate in dormitoare, circulatii optime, separare zi noapte, multiple posibiliati depozitare.

Terase imense, de vara si de iarna, parțial acoperite la parter și etaj pentru relaxare in natură in orice condiții și vedere libera, panoramică 360 grade.

Parter 125 Mp Utili: Doua terase in total 44 Mp, Sufragerie luminoasa de 38 Mp orientata spre SV și deschidere spre terasa principala, Bucătărie 16 Mp, Dormitor 13 Mp, Baie pentru cada cu lumina si ventilatie naturale 5 Mp, Cămara/depozitare 7 Mp, Scara interioara cu iluminare naturala spre etaj.

Etaj 114 mp utili: access Scara interioara, două Dormitoare de 17 și 18 Mp, cu acces direct pe cele doua terase de 57 Mp dotate cu balustrade din metal si sticla securizata, Hol 7Mp, Baie pentru cada cu lumina si ventilatie naturale 7Mp. Fundație 50 cm, placă beton radier 80 cm, structură cu stâlpi și grinzi din beton conform celor mai noi normative și pereți din cărămidă placați in rigips asigura izolare fonică maxima și pereti calzi cu un finisaj perfect.

Hidroizolație de înaltă calitate a teraselor. Acoperis semi-inclinat din placi ceramice. Termopan cu 5 camere, tripan, low-e oscilo-batante pentru ferestrele mari, inalte și ușile duble spre terase. Încălzire in pardoseala pentru un confort exceptional, racord electricitate monofazat 220 V, instalații electrice din cupru, cablare tv și internet apa curenta si canalizare din pexal/ppr, apa curenta si canalizare din pexal/ppr, gaze pe strada, in apropiere, in curs de extindere. Optiune montaj pompa caldura sol – apa, panouri solare sau centrala compatibile cu incalzirea in pardoseala. Costuri utilitati si intretinere foarte reduse, cel mai bun confort termic: pereți termoizolanți 30 cm + 15 cm, clasa energetică A+, similar unei case pasive.

Vila se livrează semifinisată, la alb cu toate instalațiile montate la poziție. Variante compartimentari si alte modificari nestructurale in functie de preferinte. 600 Mp curte liberă imprejmuita, amenajată modern cu alei, gradina, arbori și parcări. Posibilitati extindere, amenajari multiple in gradina inclusiv piscina, loc de joaca pentru copii, pavilioane de vara, sera.

Sol fertil pentru vegetatie luxurianta. Pentru iubitorii de liniste si natura, vila este amplasata in zona cu cel mai redus nivel de zgomot ambiental din Satu Mare, sub 35 dB, fara trafic auto, fara poluare industriala, cu cel mai curat aer imbogatit constant cu oxigen de vegetatia abundenta.

Acces rapid in 5 min in centru și la Shopping City Satu Mare. Transport in comun disponibil. In apropiere: ștrand, terenuri de tenis, parc, supermarket, piata, școala, grădiniță. Vecini prietenosi. Cea mai ridicată valoare si calitate a locuirii in cea mai modernă vilă din Satu Mare.

Pret de 119.000€, negociabil in funcție de avans. Fabulos si premiera in municipiu: Lux si excelenta a locuirii la un pret accesibil: ideal rezidenta pentu o familie sau investitie pentru inchiriere ca pensiune sau in regim hotelier.

Telefon: 0741-601.130 Vlad Sabau

Oras:
Judet:
Tara: Romania
ID Anunt: 22636
Pret: 119.000 €
Suprafata utila: 269 m2
Camere: 4
Bai: 2

Anunturi similare

compare

Apartament 3 camere Zona Cartier Solidaritat...

51.000 € Neg.
2
dormitoare
1
bai
73 m2
suprafata
compare

Apartament 2 camere Zona Micro 17

44.500 €
1
dormitoare
1
bai
45 m2
suprafata
vlad
  • Cautare avansata

Compare